• Arkiv

  • Blog Stats

    • 18,734 hits
  • Annonser

Ordning och reda

Hur går det med flytten är nog den vanligaste frågan jag får just nu. Det går bara bra blir svaret och jag lovar det stämmer. Skulle vilja lägga upp lite bilder här på hur det ser ut just nu, men kameran är fortfarande säkert nedpackad så det får vänta…
En bild på en av sittpuffarna får ändå komma med, hade en i datorn. Hos oss blir den röd och ja det ska vara en häst, i alla fall så vitt jag vet men om man vänder på den kanske det blir något annat, fantasin får råda.
Alla bokhyllor är nu på plats och de flesta av böckerna också. Några möbler levereras i slutet av veckan och vi ska säkert hinna med lite extra piffning och dekorering innan det är dags för er alla att komma på onsdag i nästa vecka. Riktigt alla nya möbler hinner inte komma till den 1 dec, men de kommer den veckan så lite provisoriskt blir det kanske så där i början.

En spännande nyhet både för våra besökare och för oss själva är att vi har sorterat om faktaböckerna så att de nu finns under vissa teman.
Exempelvis finns det teman som heter Kropp & själ, Mat & dryck eller Resor. Vår förhoppning är att det ska bli lite lättare att hitta bland faktalitteraturen och att man ska bli mer inspirerad.

Skönlitteraturen fortsätter vi att ha uppdelad så att man hittar deckare/thrillers för sig. En nyhet som vi började arbeta lite med redan innan vi flyttade var att samla alla skönlitterära böcker där huvudtemat är kärlek på ett och samma ställe. Även denna indelning är för att underlätta så att besökare kan hitta nya författarbekantskaper inom samma genre man gillar att läsa.

För varje dag som går blir jag mer och mer nyfiken på era reaktioner och jag tror vi alla här på bibblan är spända på att höra vad ni tycker.  

Ha en riktigt mysig första advent nu till helgen så syns vi den 1 dec.

//Cecilia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: