• Arkiv

  • Blog Stats

    • 18,735 hits
  • Annonser

Spännande och lättläst

Illusioner av Judy Waite
Elsa gillar skateboarding och rätt duktig. Själv tycker hon dock att hon inte är lika duktig som tjejen Amy. Elsa är avundsjuk, speciellt som Amy får all uppmärksamhet av Pete – killen som Elsa är intresserad av. En kväll när det är dags att gå hem från skateparken möter Elsa en man med en vit skåpbil som frågar efter närmsta bensinstation. Inget konstigt i det, men när hon senare vill ha en ursäkt till att hon var sen när styvpappan frågar ljuger hon. Elsa säger att mannen i skåpbilen försökte kidnappa henne. Värre blir det när polisen dyker upp ett tag efter och har frågor då Amy blivit kidnappad på riktigt. Elsa undrar om hon ska våga säga sanningen och varför har hennes styvpappa blivit så snäll helt plötsligt?

Lättläst ungdomsbok som det ändå är nerv i.

Du är min av Nigel Hinton
Huvudperson i boken får tag i en alldeles suverän ny mobiltelefon. Den har alla nya funktioner och några till, dessutom är den gratis. Härligt tycker killen först, men allt har sitt pris ska ni veta…
Övernaturlig ondska finns inte bara i gamla mörka slott och fängelsehålor, den kan dyka upp även i helt nya moderna saker… beter sig inte din mobil konstigt ibland?

//Cecilia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: