• Arkiv

  • Blog Stats

    • 18,744 hits
  • Annonser

Glashuset av Rachel Caine

Surprise, surprise… En bok med övernaturligheter, romantik, snygga killar och varför inte en slags vampyrmaffia som styr och ställer i staden.

Jo, så ligger det till i boken Glashuset. Claire kommer till staden Morganville för att plugga. Nästan omedelbart förstår hon att hon inte kommer att överleva sitt boende i elevhemmet efter att hon gjort bort den mest populära tjejen inför hennes kompisar. Clarie måste skaffa nytt boende och hamnar då i Michael Glas hus, därav Glashuset. Michael är en underlig typ som bara visar sig på natten och de andra som bor där verkar inte tänka så mycket på det. Lite skumt, jag vet, men kom igen de har i alla fall full kolla på att det vimlar av vampyrer i stan och att det är bäst att inte hamna på deras fiendelista. Vilket då givetvis Clarie lyckas med.

Det här kan ju låta lite förutsägbart med det är spännande läsning och det händer saker. Vampyrerna har lite mer bett och är lite mer läskiga än i t.ex. Twilight. Glashuset är första delen i en serie om Claries öden i Morganville och jag ser framemot nästa del som kommer i vår.

//Cecilia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: