• Arkiv

  • Blog Stats

    • 18,734 hits
  • Annonser

Vilka livsöden – snyft

Jag, En aexploderarMånga har bloggat om John Greens senaste bok när den kom på engelska förra året och nu finns den äntligen på svenska.
Jag har läst, njutit och gråtit. Det är en riktigt fängslande historia om ungdomar som vet och lever med att de just inte kommer att bli mer än ungdomar. Att de känner sig som levande handgranater är så otroligt bra beskrivet och man kan inte undgå att bli lite förälskad i bokens huvudpersoner. Ett måste för alla bokälskare i år! 

Ett annat livsöde av en helt annan karaktär hittar du i boken Jag, En. Här är det just En som är huvudperson, men hen finner sig varje dag i en ny kropp. Varje dag måste hen ta reda på var och vem hen är. Vad gör man då när kärleken slår till, hur kan man få någon att blir intresserad och förstå när man själv aldrig är samma person – inte till det yttre i alla fall.
Gillade den här boken mycket efter att ha kommit in i den – vilket tog ett tag men var värt det. Slutet är spännande och jag vill ha en fortsättning, men det vet i sjutton om David Levithan kommer med. Vi håller tummarna!

//Cecilia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: